Drugi dio velikog intervjua s hrvatskim diplomatom Zdravkom Gavranom za portal HKV

U ponedjeljak, 8. listopada, portal Hrvatskoga kulturnog vijeća (HKV) objavio je drugi dio velikog intervjua s hrvatskim diplomatom i vanjskopolitičkim stručnjakom Zdravkom Gavranom, na temu geopolitičkih igara na tzv. zapadnom Balkanu. Razgovor, kojeg je s g. Gavranom obavio novinar Davor Dijanović, u cijelosti možete pročitati klikom na poveznicu ispod ovog teksta.

Naime, kao i prvi dio intervjua s g. Gavranom za portal HKV, kojeg je Geopolitika News također objavila, i ovoga puta to činimo zbog njegove velike vrijednosti i kvalitete, koja odudara od mnoštva proizvoljnih tekstova od strane različlitih samozvanih ili samodopadnih geopolitičkih „stručnjaka“, koji, na žalost, danas preplavljuju i „zagađuju“ ne samo hrvatski medijski prostor, a iza čijih pseudoanaliza u pravilu ostaje više nepoznanica i pitanja nego što se daje konkretnih odgovora i prosudbi daljnjih događaja.

Geopolitika News i dalje će nastaviti s objavama i prijevodima svega onoga što smatra toga dostojnim, s ciljem upoznavanja šire javnosti s istinom, ma kakva ona bila i na što i koga se god odnosila.

https://www.hkv.hr/razgovori/30398-naslov-3.html

 

Komentari

komentar





0 komentara

You may also like