Susret kupaca HEP Opskrbe opet okupio najveće kupce električne energije

Vodeći hrvatski opskrbljivač električnom energijom, HEP Opskrba, okupila je najveće kupce električne energije na već tradicionalnom, desetom po redu Susretu kupaca u Zagrebu.

Nakon prošlogodišnjeg online izdanja, poduzetnici su zdušno prihvatili poziv da se ove godine, uz sve protuepidemijske mjere, vide uživo. Nakon  uspješno održanih susreta kupaca u Osijeku, Opatiji i Splitu, direktor HEP Opskrbe Davor Guttert, kratkim je obraćanjem zaokružio poslovnu godinu. Među prisutnima bili su predstavnici uglednih tvrtki poput Končara, Odašiljača i veza, Podravke, AquafilCRO-a, Privredne banke Zagreb, HRT-a, Dukata, INA-e, A1 Hrvatske, Podravke, Saponije, Lipik glasa i mnogih drugih. Bila je to prilika za razmjenu iskustava najvećih gospodarstvenika, ali i uspostavu kontakata i nove poslovne suradnje.

Davor Guttert, direktor HEP Opskrbe

Kupci su dobili informaciju o dinamičnim tržišnim kretanjima te o aktivnostima koje su HEP Opskrba i HEP grupa u cjelini, poduzele u ovoj iznimno teškoj godini. Samo u prvih šest mjeseci od potresa HEP je na temelju zaključaka Vlade, kupcima otpisao više od 60 milijuna kuna potraživanja. Ulaganja u obnovu distribucijske mreže na potresima pogođenim područjima iznose više od 240 milijuna kuna. Obnova mreže i pomoć stradalnicima nastavljaju se i dalje.

HEP Opskrba kontinuirano prati tržišna kretanja i organizira radionice za svoje kupce kako bi na vrijeme i po što povoljnijim cijenama ugovorili opskrbu električnom energijom. U ovim izrazito nepredvidivim vremenima HEP Opskrba ostaje pouzdan partner svojim kupcima kroz sigurnu opskrbu, zajamčene ugovorne uvjete i kvalitetne proizvode s najboljim cijenama na tržištu.
 

Komentari

komentar

You may also like