Zoran Meter za sarajevsku OBN Televiziju o predsjedničkim izborima u SAD-u

Glavni urednik portala Geopolitika News Zoran Meter dao je komentar za sarajevsku OBN Televiziju na temu američkih predsjedničkih izbora koji će se održati iduće – 2024. godine, i na kojima  se očekuje ponovno sučeljavanje istih protivnika kao i na prošlim izborima četiri godine ranije – aktualnog predsjednika i demokratskog kandidata Joe Bidena, i najvjerojatnijeg republikanskog kandidata Donalda Trumpa.

Meter je govorio o nedavnom pokretanju sudskog procesa protiv Trumpa i utjecaju tog čina na njegov rejting. Pri tom smatra da je tom prigodom postignuti efekt, ako se Trumpa ovime mislilo izbaciti iz igre – bio kontraproduktivan, jer je njegova popularnost u konzervativnoj Americi samo povećana, a ionako velika prednost nad njegovim najbližim protukandidatom unutar Republikanske stranke guvernerom Floride Ronom Desantisom dodatno  povećana i sada iznosi gotovo nedostižnih 30 posto.

Ali Biden u toj “sudskoj igri” s Trumpom itekako ima svoj interes, smatra Meter. O čemu se radi, više u priloženom videu.

Čitav komentar glavnog urednika našeg portala možete pogledati na videu ispod teksta, od 13. minute i 28. sekunde.

 





Komentari

komentar

You may also like