Zoran Vukman: Može li se akcija COVID-19 promatrati kao eksperiment simulirane stvarnosti?

Ako na američkim predsjedničkim izborima 2020. g. pobijedi demokratski kandidat Joe Biden, nakon toga Europu i svijet u 2021. g. tek čeka pravi pakao. Pentagon bi tada mogao  isprovocirati rat s Rusijom, a prvo će aktivirati žarište u Ukrajini. Kina će u potpunosti zadominirati na području američke interesne sfere.

Biden bi mogao biti grobar Amerike. Preciznije klika koja ga je isturila u prvi plan. U tom nas slučaju čeka kaos, a nakon njega nova globalna karantena. Ta čudovišta ne zanima niti Amerika, niti narodi, niti pojedinci – njih zanima samo globalna hegemonija, uspostava globalnog totalitarizma, depopulacija čovječanstva i nadzor nad prehranom, navikama i stavovima masa.

Ukoliko Trump izgubi rat s “dubokom državom” u Americi, svijet će se naći nad bezdanom, jer oni koji su zatrli obitelj Kennedy i koji su do Trumpova dolaska 2016. g. potpuno vladali Amerikom, zavladat će čitavim svijetom.

A radi se o jednoj vrlo zloj, opakoj, dijaboličnoj “eliti”. Oni imaju svoje paralelne strukture moći u SAD-u. Pretpostavljam kako se nisu usudili organizirati atentat na predsjednika Trumpa jer znaju da bi time riskirali građanski rat u Sjedinjenim Državama, a to im je previše rizična karta. Velik ulog s golemim rizikom i mogućim gubitkom. Ovako se nadaju da će ga iscrpiti s biološkim ratom, obarajući američku ekonomiju na koljena koju je upravo Trump podignuo nakon nesposobnog pozera i klauna Obame.

Bilo bi dobro ponovno pogledati film “Matrix”. Podsjetiti se na neke detalje jer u Hollywoodu se vole poigravati s ljudskom sviješću i davati naznake budućnosti, odnosno najavljivati dio planova megalomanijaka koji stoje iza svih globalnih manipulacija ljudima, putom medija, zabavne industrije, bankarske ezoterije novca itd.

Zar nisu zli umovi mogli smisliti milenijsku zloporabu digitalne tehnologije tako da nas postupno uvuku u jedan veliki matrix, u kojemu više nećemo znati što je stvarno a što virtualno?





Postoji li opasnost da nas 5G tehnologija usiše u jedan ili u niz simulakruma (simuliranih stvarnosti) za kontrolu uma? Može li se i akcija COVID-19 promatrati kao eksperiment simulirane stvarnosti?

 

Komentari

komentar





You may also like