Zoran Vukman: (Video) Operacija korona ili “ništa nas ne smije iznenaditi”

Prošli smo globalne dramolete vezane uz klimatske promjene i coronavirus. Što je sada na programu?
Zar niste primjetili da je Bergogliova retorika nakon što je izišao iz svog vatikanskog “atomskog skloništa” podsvjesno, rekao bih subliminalno bila poruka, objava – kao da zna – početka kraja pandemije – otkud bi to uopće znao – i kako se sada moramo usredotočiti da ponovno ne “povrijedimo” Majku Zemlju, da ne činimo više “eko grijehe” jer bi se Pachamama (južnoamerički poganski idol, koji je, nedavno, u pratnji brojnih biskupa i samoga pape čak bio unešen u vatikansku baziliku Svetog Petra i time je oskvrnuo) mogla naljutiti pa nas pokositi s još žešćom pošasti.

Bergoglio ima zapanjujuće sličan narativ Greti Thurnberg, Billu Gatesu i ekipi globalista koji se poigravaju s našim zdravim razumom.

Za mene je zapanjujuće kako još mnoštvo katolika ne uviđa tko je Bergoglio.
Lik djeluje kao da je svo vrijeme bio dio velike igre. Ako pak nije, onda je cijelu priču spretno iskoristio za svoj new age „pačamamanski“ šamanski marketing. Koji je njegov krajnji cilj?

Katoličku crkvu duhovno urušiti, učiniti je globalno slabom i beznačajnom, da bi na njezinoj ruševini gradio svjetsku panteističku crkvu koja će štovati neko imaginarno slobodno-zidarsko božanstvo i uključiti u veliki protu-kristovski kult štovanje poganskih idola i Majke Zemlje.

Operacija korona ili “ništa nas ne smije iznenaditi” djelomično je kao globalna vježba uspjela (arhitekte Zloga ne zanimaju ljudske žrtve), stjerani smo u rupe, vidjelo se kako tko diše, crkve se opet mogu zakračunati kada god zatreba, a vjernike koji ustraju u sakramentalnom životu strpati u ludnice, zatvore ili stjerati u podzemlje….Greta će taman stasati kao Velika svećenica kulta Majke Zemlje, svojevrsna poganska “Virgin“, ovoga časa još vestalka, čuvarica nevidljiva hrama, koja na red poziva neposlušne vladare.

Bergoglio ubrzano radi na umrežavanju unutar crkvene hijerarhije i Vatikana svih slobodno-zidarskih, globalističkih, lijevo-liberalnih, gender generala i njihovih ađutanata, brigade jurišnika Antikrista koji čeka da mu se pripravi teren, da mu se poravnaju staze kako bi izvrgnuo ruglu sve što je sveto na najsvetijim mjestima.





U ime nove svjetske religije, antikristovskog surogata ujedinjenih konfesija, Bergoglio još mora naći modus kako da lukavo do kraja skuha katoličke žabe, a da ne ne skuže da su skuhane nego da još veselo brčkaju po loncu i pjevaju pjesmice i love leptiriće. Mora posve uništiti sakramente jer ako mnogi vjernici ne znaju, đavao zna da je u njima prisutan živi Krist.

Prvi veliki udar je izvršen 7.10.2019. g., na blagdan Gospe od Ružarija, kad je u bazilici sv. Petra na mjesto Majke Božje Marije, Bergoglio pokušao ustoličiti Pachamamu. Svake godine pokušava lukavo rehabilitirati Judu, demona koji je u njemu. Antikrist je svoj rat Katoličkoj crkvi do istrebljenja objavio na Gospu od Ružarija prošle godine kada je uvrijedio Gospodinovu Majku na najsvetijem mjestu u Rimu. Drugi veliki udar je izvršen u korizmi i za ovaj Uskrs. Blagdan Duhova je 31. svibnja. Treći udar nas ne smije zateći nebudne. Molimo s Marijom bez straha.

I za kraj! Otvorite ovaj link i pogledajte video skandaloznog događaja u Italiji, u Cremoni: policija je upala u crkvu usred mise i svećeniku za oltarom zapovjedala da prekine misu s vjernicima (kojih je bilo svag dvanaestak s propisanim razmakom!).
Svećenik je odbio prekinuti misu, a mjesni biskup je osudio svog svećenika kao onoga koji ne poštuje civilne zakone i crkvene kanone, iako je, zapravo, policija napravila ozbiljan prekršaj, incident zbog kojega je trebao reagirati Vatikan i sam v.d. rimskoga pape. Ali Neron iz sv. Marte se i na ovo oglušio! Sramotno! To nisu radili niti komunisti! Policija nema pravo prema sporazumu Vatikana i države ulaziti u eklezijalni prostor bez specijalnog dopuštenja crkvenih vlasti, a pogotovo po zakonu nema pravo prekidati religijski obred, što je već jedna sablazan po sebi! Sablazan koju dopušta mjesni biskup, inače promicatelj lgbt agende i njegov “papa” u Rimu!?





U Crkvi su infiltrirani u samom vrhu ljudi koji Crkvu ruše! Iz dana u dan čine to sve agresivnije i bestidnije.

 

Komentari

komentar

You may also like