Bivši šef tajnog programa Pentagona: NLO-i su identificirani i nisu ruski, kineski ni američki

Bivši šef AATIP-a (Aerospace Threat Identification Program), koji je Pentagon stvorio za proučavanje neidentificiranih letećih objekata i neobjašnjivih zračnih pojava, Luis Elizond, govorio je o intervencijama NLO-a u američkoj energetskoj sferi. Intervju je objavio Washington Post.

Prema Elizondu, NLO-i su intervenirali u američku nuklearnu tehnologiju i uključivali je. Rekao je da su neidentificirani zračni objekti zainteresirani za nuklearne sposobnosti Sjedinjenih Država i da to ne čudi.

Bivši šef AATIP-a kazao je kako su piloti američke mornarice promatrali nepravilne zračne pojave. I sada sa sto posto vjerojatnosti može izjaviti da ti objekti nisu tehnologije SAD-a, Rusije i Kine.

Ti se podaci nalaze u prethodno neobjavljenom izvješću o anomalnim zračnim pojavama koje će biti predstavljeno američkom Kongresu krajem lipnja.

Bivši američki predsjednik Barack Obama također je priznao da Pentagon ima podatke o NLO- ima. Prema njegovim riječima, fotografije letećih predmeta, čiju putanju znanstvenici nisu mogli razumjeti, pohranjene su u arhivi sjedišta američkog Ministarstva obrane.

Na ovu je vijest upravo stigla reakcija iz Moskve. Histerija pomaže američkoj vladi da vodi državu, tako je član gornjeg doma ruskog parlamenta Aleksej Puškov prokomentirao navode o utjecaju NLO-a na rad nuklearnih postrojenja u Sjedinjenim Državama.





Prema ruskom političaru, bivši šef tajnog programa ili je “poludio” ili sudjeluje u novom projektu stvaranja “masovne histerije oko NLO-a“.

“Histerija ove vrste – sada oko Irana, sada Rusije, sada Kine, pomaže američkoj eliti da vlada zemljom i pruža usmjerenje ogromnih proračunskih sredstava vojno-industrijskim koncernima”, zaključio je.

 





Komentari

komentar

You may also like