Brutalan zločin u Njemačkoj: nigerijski izbjeglica silovao 9-ogodišnju djevojčicu!

foto: preuzeta s The Economist

U Njemačkoj se ponovo dogodio brutalan seksualni zločin, počinjen od strane pripadnika migrantske populacije s prostora Bliskog istoka i Afrike – ovoga puta u režiji nigerijskog izbjeglice, koji je u gradu Dessau-Roßlau silovao 9-ogodišnju djevojčicu.

Stanovnici Dessau-Roßlaua sinoć su održali spontani prosvjed pod nazivom „Zaštitimo našu djecu!“, izvikivavši pri tom parolu „smrtna kazna pedofilima!“. Prosvjed je održan nakon što je nigerijski izbjeglica počinio stravičan zločin, silovavši 9-ogodišnju djevojčicu u prostoru bivše sovjetske vojarne, Počinitelj je nakon izvršenog zlodjela biciklom pobjegao s mjesta zločina. Nakon opsežne policijske potrage, u kojoj je sudjelovao i helikopter, počinitelj je uhićen i zadržan u pritvoru, dok je tužiteljstvo, nakon ispitivanja oštećene djevojčice u nazočnosti njenih roditelja, protiv počinitelja podignulo kaznenu prijavu.

Posljednjih je godina u Njemačkoj porastao broj seksualnih zločina počinjenih od strane emigranata s prostora Bliskog istoka i Afrike, koji su u Njemačkoj dobili izbjeglički status. U jesen 2018. godine Njemačku je potresao zločin nad 18-ogodišnjom studenticom sveučilišta u Freiburgu, koju je svu noć silovala grupa migranata iz Sirije.

 

 





Komentari

komentar

0 komentara

You may also like