Glasnogovornica Bijele kuće greškom predsjednika Bidena nazvala Obamom (Video)

Glasnogovornica Bijele kuće Karine Jean-Pierre pogriješila je tijekom konferencije za novinare jer je američkog predsjednika Joea Bidena slučajno nazvala “predsjednik Obama”. Greška glasnogovornice dogodila se dok je davala najave na početku brifinga. Nakon lapsusa uslijedio je val smijeha i iznenađenja među novinarima. Kratka snimka greške u izražavanju nalazi se na dnu članka.

“Dakle, danas, kao što ste svi vidjeli prije samo sat vremena, predsjednik Obama je najavio da… Oprostite, predsjedniče Bidene!” rekla je Karine Jean-Pierre dok su novinari izražavali iznenađenje. Nakon toga se simpatična glasnogovornica pokušala snaći, ali je napravila još goru stvar jer je stavila dodatni fokus na svoju grešku komentiravši: “Opa! Ovo je vijest”.

Zatim je najavila kandidata Joea Bidena za čelnika Svjetske banke rekavši: “SAD je nominirao Ajaya Bangu za predsjednika Svjetske banke. Sam predsjednik Biden rekao je da kandidat ima jedinstvena znanja potrebna za vođenje Svjetske banke te da je Banga je poznati poslovni rukovoditelj koji je upravljao mnogim tvrtkama.”

Komentari

komentar





You may also like