Humanost i ljubav na demokratski način: tajnica Hillary Clinton Trumpu poželjela smrt!

Foto: rebelnews.com

Nakon što je danas američki predsjednik Donald Trump hospitaliziran u Nacionalnom vojno-medicinskom centru Walter Reed u Marylandu (Walter Reed National Military Medical Center) zbog zaraze koronavirusom Covid-19, kao grom iz vedra neba protutnjala je vijest, kako je osobna tajnica Hillary Clinton zadužena za medije Zara Rahim poželjela Trumpu, vjerovali ili ne – smrt!

Prema navodima britanskog The Telegrafa, saznavši kako je čelnik SAD-a obolio od Covida-19, Zara Rahim nije skrivala svoje oduševljenje: „I hope he dies“, napisala je na svom tvittu, ili, za one koji ne znaju što to znači – „Nadam se da će umrijeti“! Štoviše, takav krajnje neukusan tvit „ukrasila“ je brojnim smajlićima. Tvit je nakon nekog vremena uklonjen, ali je ostao vidljiv drugi, koji glasi „No, we wait for D E A T H“ („Mi želimo smrt“).

S druge strane Trumpov protukandidat Joe Biden nije si mogao niti želio priuštiti takav „komoditet“ kakvog si je dozvolila Zara Rahim. Štoviše, Biden je obećao kako će se zajedno sa suprugom moliti za zdravlje Trumpa i njegove supruge Melanije (mišljenje o iskrenosti ove najave prepuštamo vama). Čini se kako Biden sada mora „čistiti prljavštinu“ kojom je Demokratsku stranku (i njega osobno) zasula Zara Rahim ovom svojom bezbožnom i neljudskom javnom objavom, koja demokratima ne služi na čast i potpuno im je  kontraproduktivna u ovo predizborno vrijeme.

Da je bliska suradnica Hillary Clinton stanje opasno zaoštrila i da je nastala uzbuna, svjedoči i činjenica da je i utjecajna medijska „utvrda“ Demokratske stranke The New York Times prenio objavu šefova Twittera, kako će blokirati stranice svih onih korisnika, koji će u svojim postovima željeti smrt američkom predsjedniku i članovima njegove obitelji.

 





Komentari

komentar

You may also like