Izbori kao Sudnji dan! Amerikanci pripremaju zalihe i skloništa!

Lako je zaraditi na tuđoj paranoji – poglavito onoj američkoj, nadaleko poznatoj po, primjerice, pripremama običnih ljudi za atomski rat koji eto samo što nije počeo (tzv. preppers), a koje traju već desetljećima. Uređuju se podzemni bunkeri, kupuju tone i tone hrane, najsuvremenijeg oružja, ogrijeva i čega sve ne. Ali, očito, više opasnost ne dolazi samo od eventualne kataklizme globalnog nuklearnog sukoba, već i od Donalda Trumpa i Joe Bidena. Tako barem možemo zaključiti iz slijedeće vijesti:

američki portal Inside Edition navodi kako Amerikanci očekuju eksploziju nasilja na ulicama gradova na dan predsjedničkih izbora. U SAD-u je već osnovan klub građana koji očekivane nerede žele preživjeti u podzemnom bunkeru kojega je izgradio Drew Miller, bivši obavještajni časnik zračnih snaga SAD-a, u kojemu se nalazi čitav arsenal oružja. On je osnivač sustava skloništa pod nazivom Fortitude Ranch, u kojemu se, između ostalog, nalaze i sobe – od onih raskošno uređenih do ekonomske klase. Lokacije gdje se ta skloništa nalaze su tajna, a jedan od njih je na jugu Colorada, dok je drugi u Zapadnoj Virginiji. Članarina po osobi stoji 1000 dolara godišnje. U slučaju pojave nacionalne krize svim članovima te udruge dozvoljava se u tim objektima živjeti svo vrijeme dok kriza traje odnosno dok ne završi. To možemo vidjeti i na priloženom videu istoga medija, gdje je prikazan bunker za Sudnji dan, u kojemu će se deseci Amerikanaca  smjestiti na dan predsjedničkih izbora.

Sam Drew Miller je u intervjuu izjavio slijedeće: „Pred izbore aktivirat ćemo svoj posao zbog mogućeg nasilja u danima poslije izbora. Svim članovima našeg udruženja preporučuje se opskrba oružjem. Naši članovi ovdje dolaze prilično često. Ovdje će biti moguće gledati rezultate izbora. To je sigurno mjesto…“. Kazao je i kako tu ima  riže, graha, brašna, … za one koji smatraju kako kraj svijeta više nije daleko, kao i velikih količina oružja i streljiva.

Kako bi naš mudri narod rekao: „Tko voli nek’ izvoli!

 





 

 

 





Komentari

komentar

You may also like