LIJEČNIK CONLEY OBJAVIO: ‘Trump se osjeća vrlo dobro! Nema temperaturu već 24 sata!’

Liječnik Donalda Trumpa, dr. Sean Conley, održao je konferenciju za medije ispred bolnice Walter Reed tijekom koje će iznio najnovije informacije o zdravlju američkog predsjednika. Osim njega, na konferenciji je bio i Trumpov tim doktora.

“Predsjednik se jutros osjeća vrlo dobro. Odluka o prijevozu predsjednika u bolnicu bila je iz predostrožnosti. Mi smo jako zadovoljni napretkom predsjednika. Jučer je imao slab kašalj i bio je umoran, ali ti simptomi su sada slabiji. Pratimo njegove funkcije srca i bubrega, sve je u redu. Predsjednik nema problema s disanjem, odlične je volje, nema potrebe za primanjem kisika. Kazao nam je da se osjeća kao da je spreman ovog trena otići kući. Trump je jučer primio Redemesvir i planiramo nastaviti s tom terapijom. Predsjednik nema temperaturu već 24 sata”, objavio je Conley.

Na pitanje novinara kada bi Trump mogao biti otpušten iz bolnice, liječnici su odgovorili: “Najkritičnije je oko 10 dana i sada je jako dobro, ali ne želimo još predviđati kada će biti pušten iz bolnice. Ne želim ništa nagađati, ali za sada sve pokazuje da neće morati primati kisik”, kazao je. “Nije primao kisik niti prethodnih dana. Niti ga prima sada”.

“Imao je blagi kašalj, slabu temperaturu i najvažnije, osjećao je umor. Nikada nije imao problema s disanjem”, kaže liječnik.

“Ima 74 godine, muškarac je i blago pretio, nema kolesterol, nema problema s tlakom… Osim toga nije u skupini koja je kritična. Tlak mu se nije mijenjao, rad srca nije poremećen”, kazao je liječnik. Na upit zašto je onda prevezen u bolnicu, liječnik je rekao: “Zato što je on predsjednik SAD-a.”

Na upit zašto Melania nije prevezena u bolnicu, rekao je da nema potrebe da bude hospitalizirana.
Komentari

komentar

You may also like