Medvedev: Rusija još nije iskoristila cijeli arsenal oružja

Rusija danas gradi ravnopravan svjetski poredak za budućnost i sama se bori protiv Zapada, a istovremeno štiti svoje građane i vraća svoju zemlju, rekao je u subotu zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti Dmitrij Medvedev, prenosi Tass.

“Želio bih ponoviti da je Rusija ta koja štiti svoje građane. I da je ova zemlja ta koja je vraćala i već je vratila ruske zemlje, a ne obrnuto. I nastavit će vraćati svoje zemlje“, napisao je na svom Telegram kanalu, sumirajući rezultat 2022. godine.

“Rusija, a ne [Sjedinjene Američke] Države ili Ujedinjeno Kraljevstvo ili sumorni Kijev, gradi budući svjetski poredak”, a “takav ravnopravan svjetski poredak će biti izgrađen”, dodao je. “Rusija se sama bori protiv NATO-a i Zapada pa je povlačenje bilo kakvih paralela s prošlošću netočno”, ustvrdio je.

Prema Medvedevu, Rusija daje sve od sebe kako bi spasila živote svojih vojnika i civila tijekom izvršavanja borbenih zadaća. Komentirajući oružje koje koristi Rusija u svojoj specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini, rekao je: “Iz razloga koji su očiti svim razumnim ljudima, Rusija još nije upotrijebila cijeli arsenal oružja. Niti je pogodila sve moguće neprijateljske ciljeve. Sve u svoje vrijeme.”

Medvedev je zaključio kako će samo zajedništvo, svakodnevni naporan rad i najviši moral pomoći zemlji da pobijedi.

Medvedev: Rusija podiže razinu proizvodnje svih vrsta oružja





 

Komentari

komentar





You may also like