Označen datum moguće prezentacije novog smartfona Samsung Galaxy Note20

Foto: preuzeta s dnevno.hr

Nakon što su se, nedavno, na društvenim mrežama pojavili prvi „šumovi“ o mogućoj velikoj on line-prezentaciji Samsungovih novih super-smartfona za 5. kolovoza, čini se kako tu vijest potvrđuju i drugi insajderi. Tako bloger John Prosser (poznat po tome da su se njegova priopćenja o pojavi novih proizvoda od strane Samsunga i Apple-a nekoliko puta obistinila), u svom tvitu, osim prezentacije  smartfona Galaxy Note20, navodi, kako će južnokorejski proizvođač predstaviti i drugu generaciju smartfon-tableta Galaxy Fold i 5G smartfon Galaxy Z Flip.

Pritom je i „stidljivo“ najavljena mogućnost kako bi  prodaja tih novih proizvoda mogla početi 20. kolovoza.  S najavom tih datuma nije se složio Bloombergov novinar iz tehnološke redakcije Mark Gurman, smatrajući kako su netočni.

Kako se očekuje, Galaxy Note20 razlikovat će se od ostalih smartfona još tanjim ekranom bez većih zaobljenja na rubovima, a funkcionalno će biti najvećim djelom sličan Galaxy smartfonima serije S20.

Očekuje se, kako će još prije kolovoza biti izvršena Samsungova prezentacija treće generacije smart-satova Galaxy Watch Active i potpuno bežićne slušalice novog ergonomičnog dizajna.
 

Komentari

komentar

You may also like