Putin: Izbit ćemo zube svima koji žele odgristi teritorij Rusije

U četvrtak, 20. svibnja, za vrijeme 43. zasjedanja Ruskog organizacijskog odbora “Pobjeda”, predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin obećao je da će Rusija izbiti zube svim zemljama koje je pokušaju ugristi ili od nje uzeti dio teritorija.

Putin je tijekom sastanka, koji je održan videolinkom, izjavio kako se neki na Zapadu javno usuđuju reći da je sibirsko bogatstvo navodno nepravedno u vlasništvu samo jedne zemlje.

“Čudno je čuti takve stvari, poglavito u javnosti, ali nekada se pojavljuju”, kazao je ruski čelnik.

“Svi nas žele negdje ugristi ili nešto odgristi od nas. Ali oni bi trebali znati, oni koji će to učiniti, da ćemo svima izbiti zube kako ne bi mogli gristi , naglasio je Putin.

“Očito je. Jamstvo za to je razvoj naših oružanih snaga”, dodao je.

Putin je kazao kako se stalno događa jedno te isto: čim država (Rusija) ojača, postoje razlozi za ograničavanje njezinog razvoja.
Bez obzira na to što radimo, bez obzira na to kako težimo zadovoljiti apetite onih koji nas pokušavaju obuzdati, suzdržavanje će se nastaviti, jer mnogim našim protivnicima, …, jednostavno nije potrebna zemlja poput Rusije. Ali ona treba vama i meni, našim ljudima, građanima…I učinit ćemo sve kako bismo je ne samo sačuvali, već i konsolidirali i ojačali”, izjavio je ruski čelnik, čije riječi prenose ruski mediji..

 

Komentari

komentar

You may also like