Putin tvrdi da će inozemne tvrtke požaliti odlazak iz Rusije; Ruski nasljednik McDonaldsa izabrao logo

Ruski predsjednik Vladimir Putin kaže da će strane tvrtke koje su napustile Rusiju požaliti zbog svoje odluke.

“U današnjim uvjetima, kada tvrtke odluče napustiti Rusiju ili prekinuti neku aktivnost ovdje, požalit će zbog toga”,  izjavio je na sastanku s mladim poduzetnicima u Moskvi. “Zažalit će zbog toga, ne zato što mi nekome prijetimo, već zbog toga jer je Rusija zaista zemlja s velikim potencijalom”, prenosi RIA.

Prema ruskom predsjedniku, egzodus stranih tvrtki iz Rusije je još jedan dokaz američke dominacije nad drugim zapadnim državama i gospodarstvima. “Mnoge tvrtke zapravo žale što moraju otići. Sve je to manifestacija unutarnjeg stanja ovih zemalja koje ne mogu donositi suverene odluke”, dodao je. Potom je ponovio da je Rusija “suverena zemlja koja treba gledati u budućnost”.

Na tragu toga valja spomenuti da je danas odabran vizualni logo tvrtke koja bi trebala zamijeniti Mc Donalds u Rusiji. McDonalds je 14. ožujka obustavio rad svih 850 svojih restorana u Rusiji. Usluga brze hrane, koja će zamijeniti McDonald’s u Rusiji, odabrala je novi logo, rekao je glasnogovornik te tvrtke “Sistema PBO” za TASS. Tvrtka Sistema PBO upravlja lancem restorana McDonald’s nakon što je korporacija napustila Rusiju. Lanac fast-food restorana, koji će preuzeti McDonald’s, odabrao je danas novi logo. Medij Izvestia je objavio izgled novog loga:

Komentari

komentar





You may also like