Senator: Antifa ološ je napao moj dom, prijetili su mojoj ženi i djetetu

Republikanski senator iz države Missouri Josh Hawley tvrdi da je radikalno lijeva organizacija Antifa napala njegov dom u Washington D.C-u, pri čemu su prijetnje bile upućene njegovoj ženi i djetetu

“Danas, dok sam bio u Missouriju, Antifa ološ je došao do mog doma u DC-u i prijetio mojoj ženi i novorođenoj curici (…). Uzvikivali su prijetnje, vandalizirali i pokušali otvoriti naša vrata. Bit ću jasan: ja i moja obitelj nećemo biti zastrašeni ljevičarskim nasiljem”, objavio je na Twitteru Hawley.
Ljevičarska aktivistička organizacija ShutDownDC tvrdi da je samo organizirala “bdijenje” pred kućom Josha Hawleyja kako bi time zatražili od njega da “odbaci neutemeljeno osporavanje rezultata predsjedničkih izbora 2020”, prenosi Daily Wire.

Aktivisti su, tvrdi organizacija, donijeli kopiju američkog ustava na vrata Hawleyvog doma te su upalili svijeće. Kažu da su uzvikivali: “Sramota”, “Sram te bilo Hawley” i “Spasite demokraciju od GOP-a (republikanska stranka, op.a)”.

Hawley je na to odgovorio: “sada ‘bdijenje’ znači uzvikivanje prijetnji megafonom, vandaliziranje imovine, lupanje na vrata doma i teroriziranje nevinih ljudi i djece”.

Iz ispod priloženog videozapisa sami prosudite je li riječ o “bdijenju”, prijetnji ili nečem trećem.
 

Komentari

komentar

loading...

You may also like