TOP VIJEST: Objavljena audiosnimka koja bi Bidena mogla stajati izbora

Svega šest dana prije američkih predsjedničkih izbora eksplodirao je novi skandal s Hunterom Bidenom, sinom predsjedničkog kandidata Joe Bidena u glavnoj ulozi. U javnosti se pojavila audiosnimka u kojoj, navodno, Hunter Biden priznaje poslovne kontakte s izvjesnim „kineskim špijunom“.

Na snimci se također čuje muški glas koji negoduje zbog toga što su on i njegov otac postali predmet kaznenog djela u Ukrajini. U twitteru je ova objava već polučila milijune pregleda.

Ako se ovi navodi potvrde, to će dokazati kako je Joe Biden bio upoznat s poslovima njegovog sina u inozemstvu i u njima neposredno sudjelovao. To  sada indirektno potvrđuje bivši Hunterov kolega, koji je u intervjuu za Fox News  izjavio kako je u shemama biznisa bila uključena čitava obitelj Biden.

„Hunter je ne jednom govorio – a ja posjedujem pismene potvrde, kako oni stavljaju u igru sve svoje obiteljsko nasljeđe. Oni su točno znali što rade. Surađivali su s Kinezima, imali su financijsku i političku potporu kineske Komunističke partije. Hunter se time jako ponosio“, izjavio je Tony Bobilinski, bivši poslovni partner Huntera Bidena, čiji intervju možete pogledati na poveznici ispod teksta.

https://www.foxnews.com/politics/hunter-biden-tony-bobulinski-tucker-carlson-joe-biden

 

 

Komentari

komentar

loading...

You may also like