TOP VIJEST: R. Giuliani: U tabletu H. Bidena pronađene kompromitirajuće fotografije maloljetnih djevojaka

Odvjetnik američkog predsjednika Rudy Giuliani izjavio je kako su u tabletu sina predsjedničkog kandidata Joe Bidena, Huntera, pronađeni sadržaji seksualnog karaktera, povezani s maloljetnim djevojkama.

U mediju Washington Examiner pišu kako je Giuliani izjavio da je Hunter Biden pisao svome ocu o odnosima s Hallie Biden (udovicom njegovog brata Beau). Giuliani navodi kako je Hunter ocu napisao da ga je Hallie Biden optužila za nedolično ponašanje s maloljetnicama i da se njoj nije svidjelo kako goli Hunter razgovara preko Facetime s 14-ogodišnjom djevojčicom, ime koje je u dopisivanju namjerno skriveno. Pri tom se iz tog razgovora, kako se dalje navodi, može zaključiti kako je sama djevojčica taj incident negirala.

Trumpov odvjetnik Giuliani dalje je kazao, kako su osim tih optužbi, u Hunterovom kompjutoru pronađene „brojne fotografije maloljetnih“ djevojaka i da je sve podatke (Giuliani) proslijedio policiji države Deleware.

Svi ovi materijali postali su dostupni kada je vlasnik kompjutorskog servisa, u kojemu je ostavljen tablet Huntera Bidena, učinio presliku hard-diska i predao ga Giulianiju.

 

Komentari

komentar





You may also like