Trump: “Biden je gori od Obame”

U intervjuu za televizijski kanal Newsmax, bivši američki predsjednik Donald Trump, je u svom uobičajenom stilu opisao kako vidi trenutno stanje američke politike.

Trump je kritizirao američko Ministarstvo pravosuđa, tvrdeći da ga Biden koristi kao oružje. Kritizirao je Bidena jer “miče” njegove ljude s pozicija, posebice ljude koje je stavio na čelo vojnih akademija, a istodobno zadržava svoje ljude za koje Trump misli da su nestručni, kao što je npr. Bidenov sin Hunter.

Trump je dodao: “Znate, on je najavljivao da će biti veliki ujedinitelj nacije. Ali on nije ujedinitelj. On čini suprotno.On je gori od Obame”, naglasio je Trump za Newsmax, dodavši: “Naravno, Obama ionako vjerojatno sada vodi vladu, prema navodima mnogih.”

Povodom povlačenja SAD-a iz Afganistana, čina kojeg je on potpisao, Trump je rekao: “Mi smo smijeh u cijelom svijetu. Što se dogodilo u Afganistanu? Što se događa na našoj granici, gdje dolaze milijuni ljudi? Nemamo pojma tko su oni. To je sramota. Što se događa s našom zemljom? ”

Za kraj je Trump kazao da ovim tempom i smjerom Amerika ima “još samo tri godine”. Nije službeno potvrdio da će se kandidirati na idućim izborima, ali tvrdi da je ostavio ta “vrata otvorenim”.

Komentari

komentar





You may also like