Trump: Obama je bio šokiran što je Biden kandidat, trebalo mu je 2 mjeseca da shvati što se dogodilo

Američki predsjednik Donald Trump obrušio se na bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu koji ga u posljednje vrijeme oštro kritizira u sklopu Bidenove predizborne kampanje.

Trump je ustvrdio na predizbornom skupu u Wisconsinu kako Obama nije podržao svog potpredsjednika Joea Bidena na demokratskim predizborima, pa čak ni odmah nakon što je postao demokratski predsjednički kandidat.

Obama je u subotu na Floridi kritizirao Trumpa zbog promoviranja teorija zavjere, dok je ranije oštro kritizirao Trumpov pristup pandemiji koronavirusa.

Trump je rekao kako su mu suradnici nedavno rekli da “imaju loše vijesti” jer “Barack Hussein Obama počinje podržavati uspavanog Joea”.

Američki je predsjednik potom ismijao Obamin odnos prema Bidenu, aludirajući kako je Obama skeptičan prema Bidenovoj kompetentnosti.

“Nakon što je pobijedio, nije ga podržao, znate zašto? Zato što je Obama bio šokiran što je taj tip pobijedio. Trebalo mu je oko dva mjeseca da shvati koji se vrag dogodio. Rekao je da ne može vjerovati. Prvo je rekao: Joe ne moraš to učiniti, ne moraš se natjecati. Molim te Joe, nemoj to učiniti”, kazao je Trump.
Komentari

komentar

You may also like