Trump pokrenuo vlastitu web stranicu

S Donaldom Trumpom nikada nije bilo, niti je sada dosadno. Dinamičan, emocionalan i vječno aktivan u društvenom i medijskom prostoru uvijek je izazivao buru posve oprečnih osjećaja: od ushita i odobravanja svojih poteza i stavova od strane simpatizera, do užasa i snebivanja od strane političkih protivnika i osoba drukčijeg svjetonazora. Kako sada stoje stvari, čini se da Trumpu sav taj “šušur” i blještavilo reflektora, koje najbolje osigurava upravo visoka politika, itekako nedostaje, o čemu svjedoči i slijedeća vijest:

Bivši američki predsjednik Donald Trump i bivša prva dama SAD-a Melania Trump pokrenuli su web stranicu 45office.com koja će 45. predsjedniku i bivšoj prvoj dami omogućiti povratne informacije između njih i njihovih pobornika.

“Ured se zalaže za očuvanje velikog nasljeđa Trumpove administracije promicanjem America First, (…) nastojat će informirati, educirati i nadahnuti Amerikance iz svih sfera života jer želi izgraditi veliku američku budućnost”, navodi se, između ostalog na stranici.

Podsjećamo: bivši američki predsjednik već je ranije najavljivao mogućnost pokretanja vlastite medijske platforme odnosno društvene mreže, te je s tim u svezi navodno bio u pregovorima s više aplikacija.

Twitter i Facebook suspendirali su Trumpove račune nakon nereda koji su izbili u Washingtonu 6. siječnja 2021. godine, i upada njegovih simpatizera u zgradu Kongresa. Tada je ubijeno četvoro demonstranata, a ozlijeđeno 14 policajaca, za što su spomenute društvene mreže, kao i demokrati, optužili Trumpa vezano uz navodno poticanje.

Usprkos svemu, prema anketama Trump je i danas popularan među republikanskim glasačima, a i jasno je dao do znanja kako ne namjerava napustiti politiku.





“Svjetla pozornice” za Trumpa su se, sudeći po svemu, možda samo privremeno ugasila i nitko ga nema pravo unaprijed otpisivati, osim onih koji to čine u propagandne svrhe.

Komentari

komentar





You may also like