Trump: Rusi misle da smo mi nenormalni!

Američki predsjednik Donald Trump nastavio je svoju predizbornu kampanju. Na održanom skupu u jednoj od ključnih saveznih država – Floridi, osvrnuo se i na sve aktualnije afere Bidenovog sina Huntera, kao i na „rusko miješanje“ u američke izbore.

„Znate li što oni (demokrati) sada rade? Oni optužuju Rusiju. … Rusija je odnijela laptop (Huntera Bidena) u maleni servis. Rusija! Mislim da nas Rusi gledaju i misle, ovi ljudi nisu normalni!“

Podsjećamo: američki medij New York Post u listopadu je počeo objavljivati dokumente, prije svega elektroničku poštu o sinu predsjedničkog kandidata Joe Bidena Hunteru, za koje Donald Trump smatra kako potvrđuju Bidenovu korumpiranost. Trump je uvjeren kako je Hunter, upravo zahvaljujući svome ocu koji je bio potpredsjednik SAD-a u vrijeme Obamine administracije, dobio unosne projekte u Ukrajini i Kini. Joe Biden sve ovo odbacuje, a demokrati ove tvrdnje nazivaju dezinformacijom iz koje stoji Rusija. Američke obavještajne službe i Moskva tu su vezu opovrgle.

 

 

 





 

Komentari

komentar





You may also like