Trumpova “rukavica izazova”: Biden mora proći test umne sposobnosti

Američki predsjednik Donald Trump nastavlja svoju predizbornu kampanju, u kojoj ne ostaje dužan svom protukandidatu iz Demokratske stranke Joe Bidenu.

Upravo se njega i njegove sposobnosti za obnašanje najviše američke dužnosti Trump i dotaknuo, gostujući u programu televizije Fox News.

„Moramo imati snalažljivu osobu na mjestu predsjednika. Taj čovjek (Joe Biden) to nije. Kineski predsjednik Xi je snalažljiv, predsjednik Putin je snalažljiv, Erdogan je snalažljiv. Među onima, s kojima će trebati imati posla, nema ne snalažljivih. Joe neće doći na tu dužnost“, kazao je američki čelnik i republikanski kandidat na idućim izborima Donald Trump.

Također je podsjetio kako je prošle godine on (Trump) „prekrasno prošao“ test za provjeru umnih sposobnosti. „Biden mora proći takav test. Vi morate pokazati ljudima u ovoj zemlji, da je čovjek, kojega biraju i lider i snalažljiv. Zato što imamo posla s ljudima koji će učiniti jako loše stvari po našu zemlju, ako budu imali šanse. I morate biti snalažljiviji od njih. Zato Biden mora obvezno proći taj ili neki drugi slični test“, dodao je američki vođa.

 

 





Komentari

komentar

You may also like