U Venezueli pronašli ilegalno američko oružje

Venezuelanske snage sigurnosti konfiscirale su u zračnoj luci na sjeveru zemlje isporuku oružja i vojne opreme, dostavljenih iz SAD-a i namjenjenih za „terorističke organizacije“, priopćio je u srijedu. 6. veljače, zamjenik ministra javne sigurnosti te zemlje Endez Palensia.

Prema objavljenim informacijama, oružje je pronađeno u skladištu međunarodne zračne luke Valencia (savezna država Carabobo). U operaciji su sudjelovali vojnici Bolivarske nacionalne gade i drugih specijalnih postrojbi. Pronađeno oružje i oprema dostavljena je 3. veljače letom zrakoplova Airbus, koji je poletio iz Miamia u američkoj saveznoj državi Floridi.

Pronađeno je 19 pušaka, 118 magazina za metke, tri snajperska nišana, 90 radijskih antena i 6 iphonea, navedeno je u titter objavi zamjenika ministra. Sve informacije i materjalni dokazi predani su državnom tužiteljstvu zbog nastavka istrage i pronalaska uključenih osoba u ovaj ilegalan posao, prije svega onih zaduženih za financiranje „terorističkih organizacija koje žele narušiti miran život naroda Venezuele“.

Komentari

komentar

0 komentara

You may also like