(VIDEO) Biden bez maske u saveznoj zgradi, nakon što je potpisao uredbu o obveznom nošenju maski

Američki predsjednik posjetio je Lincolnov memorijal u Washingtonu u srijedu, pri čemu nije nosio masku, iako je taj veliki pobornik obveznog nošenja maski nedavno potpisao odredbu kojom se uvodi obvezno nošenje maske u saveznim zgradama.

Biden je, kao što smo pisali, potpisao 15 izvršnih uredbi, a jedna od njih predviđa obvezu nošenja maske i distanciranja u saveznim zgradama i teritorijima pod kontrolom savezne vlade.

Međutim, veliki pobornik obveznog nošenja maski (Trumpa je nazvao “apsolutnom budalom” jer ne nosi masku), koji smatra da to nije “stranačko pitanje”, odlučio je prekršiti svoju uredbu.

“Nošenje maski nije stranačko pitanje – to je patriotski čin koji može spasiti nebrojene živote. Zato sam potpisao danas izvršnu odredbu koja zahtijeva nošenje maski u saveznoj imovini. Ameriko, vrijeme je da stavimo maske”, napisao je Biden na Twitteru.

Međutim, Biden je, kako prenosi Daily Wire u srijedu posjetio Lincolnov memorijal te nije nosio masku usprkos činjenici da je bio udaljen nekoliko metara od druge osobe.

 

 

Komentari

komentar

You may also like