Više njujorških restorana planira doživotnu zabranu posluživanja guvernera New Yorka

Skupina njujorških restorana želi uvesti zabranu posluživanja guvernera Andrewa Cuoma u svojim restoranima zbog oštrih politika guvernera u pandemiji koronavirusa. Cuomo je poznat po nametanju dugotrajnih lockdownova i drugih restriktivnih mjera. Usprkos tome država New York vrlo se neuspješno bori protiv koronavirusa, ali je zato Cuomo uspješan “komunikator” pa je dobio Emmyja zbog novinskih konferencija o covidu 19.

“Može jesti u nekom lošem restoranu uz cestu kod Albanyja (formalno sjedište države New York, op.a), ali neće biti poslužen drugdje u gradu New Yorku koji je poznat kao najveća svjetska destinacija za ručanje! Ako mora na zahod može se pomokriti kod ugla moje ulice”, poručio je vlasnik bara Larry Baird, prenosi Washington Examiner.

Washington Examiner piše da su članovi Facebook grupe “NYC Restaurant Open”, koju čine vlasnici nekoliko restorana i barova, naznačili da podržavaju zabranu posluživanja Cuoma.

“Potpuno šizofreno ponašanje”, rekao je jedan član Facebook grupe, referirajući se očito na zabranu posluživanja hrane u zatvorenom, što je uveo Cuomo ranije ovoga mjeseca.

Nekoliko njujorških restorana proglasilo se “autonomnom zonom” te su nastavili s radom bez naplaćivanja usluge, dok su gosti davali donacije.

Pub u New Yorku odbija guvernerove restrikcije: proglasio se “autonomnom zonom” i poslužuje piće





Komentari

komentar





You may also like