Vulin: srpski predsjednik Vučić bio je prisluškivan

Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas za TV Prva kako je predsjednik te zemlje Aleksandar Vučić bio prisluškivan i da na istrazi okolnosti protuzakonitog prisluškivanja rade nadležne državne službe.

„Vučić to nije rekao radi političkog marketinga, već zato što je to istina. … na nama je da tu istinu potvrdimo“, izjavio je Vulin, dodavši kako su o tome nadležne službe izvijestile predsjednika.

Prema Vulinovim riječima prerano je govoriti o svrsi ilegalnog prisluškivanja, ali i dodao da je već sada jasno kako je ona bila nedobronamjerna.

Prije toga, Vulin je izjavio kako je srpski predsjednik izložen prijetnjama jer je “objavio rat organiziranom kriminalu” nakon pritvaranja članova crnogorskih mafijaških klanova, čije je dugotrajno nasilno sučeljavanje izišlo iz regije. Nadležne srpske institucije već su privele nekoliko osoba zbog prijetnji Vučiću i članovima njegove obitelji na društvenim mrežama. Provladini mediji redovito izvješćuju o “progonu” Aleksandra Vučića i njemu bliskih osoba i političara od strane oporbe i kriminalnog miljea.

Komentari

komentar
loading...

You may also like