‘Epski intervju’: Tucker Carlson razgovarao s Vladimirom Putinom 2 sata

Intervju Tuckera Carlsona s Vladimirom Putinom traje 2 sata, a uskoro će biti objavljen i bit će “epski”, izvijestio je američki novinar i radio voditelj Alex Jones, pozivajući se na samog Carlsona. Vijest objavljuju ruski mediji.

“(Tucker) mi je poslao poruku i rekao da traje dva sata i da će izaći vrlo, vrlo brzo.” rekao je Jones u videu na svojoj stranici X na društvenoj mreži.





Sinoć je poput groma odjeknula vijest da je Tucker Carlson stigao u Moskvu i da namjerava obaviti intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Tom se prigodom javnosti obratio i svojom porukom objavljenoj na platformi X, gdje je, između ostalog oštro kritizirao i stanje sa slobodom medija u SAD-u.

Intervju će obarati rekorde

Broj sljedbenika Tuckera Carlsona na X-u sada iznosi preko 11,5 milijuna. U američkim mainstream medijima oko toga je već nastala prava histerija. “Desničarski ekstremist (Tucker Carlson) koji je hvalio autokrate posljednjih godina rekao je da su mediji na engleskom jeziku ‘pokvareni’ i ‘lažu’ svojoj publici šireći ‘propagandu najružnije vrste’.” rekao je komentator CNN-a.

Zanimljivo je čuti i reakciju druge strane. Tako je jedan od najbogatijih Amerikanaca i planeta općenito, čuveni biznismen Elon Musk zatražio uhićenje onih koji podržavaju represiju nad novinarom Tuckerom Carlsonom, koji je došao u Moskvu intervjuirati ruskog predsjednika Vladimira Putina – navode danas ruski mediji, kojima je ova tema pravi hit.

Kako god bilo, intervju Tuckera Carlsona s Vladimirom Putinom vjerojatno će obarati rekorde. Ne toliko zbog samog Putina, čiji su stavovi dobro poznati (uostalom,  Putin intervjue daje redovito i unutar Rusije, a nerijetko se (barem neki njihovi dijelovi) objavljuju i u zapadnim medijima) – koliko zbog hajke na samog Carlsona od strane brojnih američkih medija i kolega koji mu time samo jačaju publicitet. Prema onoj poznatoj, da ne postoji loša reklama!

Z. Meter: Zašto je smijenjen najpopularniji američki novinar Tucker Carlson, koji je htio i intervju s Putinom?

Komentari

komentar

You may also like